Modulul SMURD cu echipajul de terapie intensivă mobilă, două echipaje de prim ajutor și un echipaj de descarcerare au intervenit azi în localitatea Salva la un accident rutier, o coliziune între două autoutilitare.
Echipajele de intervenție au găsit la locul accidentului 3 victime, conștiente, cu diferite traumatisme rezultate în urma impactului ( o femeie și doi bărbați). Echipajele SMURD au transportat victimele la UPU SMURD BISTRIȚA pentru investigații medicale și îngrijiri de specialitate.

Conform primelor verificări efectuate de polițiști. a rezultat faptul că pe drumul național 17C, în localitatea Salva, un bărbat în vârstă de 46 de ani, din Bistrița, în timp ce conducea o autoutilitară pe direcția Salva-Coșbuc, nu s-ar fi asigurat corespunzător cu ocazia efectuării unui viraj spre stânga și a fost colizionat de o altă autoutilitară care circula pe aceeași direcție de mers și care era condusă de un tânăr de 20 de ani, din București.

În urma accidentului, cei doi șoferi și o pasageră au fost răniți. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative în ambele cazuri.

Continuă cercetările în acest caz polițiștii rutieri din Năsăud, se arată într-un comunicat al IPJ BN.

SPUNE-TI PAREREA