Asociația „Împartebucurie.ro“ a oferit ieri 22 de pachete alimentare persoanelor vârstnice care nu se pot deplasa pentru a-și afce cumpărături sau nu au posibilități de trai. Donații pentru aceștia se pot face în continuare în contul 𝐑𝐎𝟕𝟓𝐁𝐑𝐃𝐄𝟎𝟔𝟎𝐒𝐕𝟑𝟖𝟗𝟏𝟎𝟑𝟒𝟎𝟔𝟎𝟎.

„Cu mare bucurie va anunțam ca, astăzi, 𝟐𝟐 𝐝𝐞 𝐬𝐮𝐟𝐥𝐞𝐭𝐞 𝐚𝐮 𝐩𝐫𝐢𝐦𝐢𝐭 𝐩𝐫𝐢𝐦𝐞𝐥𝐞 𝐩𝐚𝐜𝐡𝐞𝐭𝐞 𝐝𝐞 𝐥𝐚 𝐧𝐨𝐢 𝐭𝐨ț𝐢! Am fost cu alimentele de baza pentru următoarele zile in Bistrita, Tărpiu și Sângeorz-Bai la bunicii care nu mai pot ieși din casa. S-au bucurat ca nu i-am uitat! ⁣⁣
⁣⁣
Nu exista cuvinte care sa exprime bucuria pe care au simțit-o, dar speram ca aceste poze sa va mulțumească sufletele, in special vouă, cei care ați fost alături de noi cu o donație. ⁣⁣
⁣⁣
Noi vom continua sa fim alături de ei in aceasta perioada grea așa ca dacă vreți sa ne susțineți inițiativa puteți dona alimente sau o suma de bani in contul 𝐀𝐬𝐨𝐜𝐢𝐚ț𝐢𝐞𝐢 𝐈𝐦𝐩𝐚𝐫𝐭𝐞𝐛𝐮𝐜𝐮𝐫𝐢𝐞.𝐫𝐨 𝐑𝐎𝟕𝟓𝐁𝐑𝐃𝐄𝟎𝟔𝟎𝐒𝐕𝟑𝟖𝟗𝟏𝟎𝟑𝟒𝟎𝟔𝟎𝟎 𝐢𝐚𝐫 𝐧𝐨𝐢 𝐯𝐨𝐦 𝐟𝐚𝐜𝐞 𝐜𝐮𝐦𝐩ă𝐫ă𝐭𝐮𝐫𝐢𝐥𝐞“, a transmis asociația.

Printre cei care s-au alăturat echipei de voluntari se numără și deputatul Daniel Suciu.

„Când redevii voluntar. Și atât. Nu ezitați să faceți bine, mai ales când este greu în jurul vostru. Există oameni în vârstă singuri, există oameni ce au nevoie de o vorbă bună, chiar dacă rostită prin mască. Există oameni ce în zilele acestea muncesc pentru noi, ca să nu simțim noi atâtea restricții, și ei o fac cu toate riscurile. Aveți grijă de voi, toți!“, a transmis Daniel Suciu.

 

SPUNE-TI PAREREA