Victor Costache, ministrul Sănătăţii, şi-a dat demisia în plină epidemie de coronavirus, potrivit unor surse politice. 

Conform surselor precizate, secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Nelu Tătaru ar urma să preia portofoliul, interimar.

Victor Costache, ministrul Sănătăţii, a anunţat miercuri că toţi bucureştenii ar putea fi testaţi pentru coronavirus. Planul pus la cale de minister este însă unul cu şanse utopice în acest moment, când România poate efectua peste 1.000 teste pe zi, scrie Mediafax. 

Costache a făcut afirmaţia într-un interviu acordat Ştirilor ProTV.

Potrivit celei mai recente centralizări a Grupului de Comunicare Strategică, în România, sunt persoane confirmate cu COVID-19.

Numărul total al deceselor înregistrate în România la pacienţi confirmaţi cu noul coronavirus ajunge astfel la 17.

1 COMENTARIU

  1. Acesti nenorociti de PSD-isti politizează totul, chiar si acum in plină criză epidemiologică generată de răspândirea la scară mondială a coronavirusului chinezesc COVID-19. Demisia ministrului sănătătii ar putea fi legata de situatia complicata de la spitalul judetean Suceava, unde lipsa de teste şi a materialului de protecţie a dus la contaminarea personalului medical cu acest agent patogen extrem de periculos.
    Prin urmare, gestul ministrului Victor Costache de a demisiona este mai degrabă unul de asumare a neajunsurilor din sistemul medical românesc, asa cum se intâmplă in orice democratie si nicidecum de dezertare asa cum interpretează neocomunistii care nu renuntă la scaun.

SPUNE-TI PAREREA