În cadrul Serviciului de Protecție Civilă și Voluntariat pentru Situații de Urgență Bistrița s-a creat o echipă specializată, menită să răspundă nevoilor persoanelor aflate în izolare la domiciliu. Membrii acestei echipe sunt dotați corespunzător, cu echipamentul de protecție aprobat prin legislația în vigoare.

Primăria Bistrița, prin intermediul Direcției de Asistență Socială, pune la dispoziție alimentele de strictă necesitate, pe care membrii echipei specializate din cadrul SPCVSU Bistrița le livrează în condiții de siguranță.
Reamintim că Primăria municipiului Bistrița oferă o serie de servicii persoanelor vârstnice aflate în dificultate. Prin Serviciul de îngrijire la domiciliu, serviciu acreditat al Direcției de Asistență Socială se pot livra la domiciliu produse de strictă necesitate cu mențiunea că transportul este gratuit iar persoana care solicită acest serviciu va achita contravaloarea produselor respective. De luni până joi, între orele 8 – 16 și vineri între orele 8 – 10 solicitările vor fi preluate prin intermediul numărului de telefon 0263 / 237479, livrarea produselor solicitate până la ora 12 urmând a se va face în cursul aceleiași zile iar pentru produsele solicitate după ora 12 livrarea se va face în ziua următoare. Reprezentanții Direcției de Asistență Socială vor prezenta o legitimație eliberată de Primăria municipiului Bistrița care să ateste faptul că sunt autorizați să desfășoare această activitate.

SPUNE-TI PAREREA