Asociația „Împarte Bucurie“ și-a mobilizat voluntarii pentru a veni în sprijinul persoanelor vârstnice care au nevoie de ajutor la cumpărături, dar și cu plata alimentelor, în această perioadă în care persoanele peste 65 de ani sunt obligate să rămână acasă.

„În plină pandemie de COVID-19, bunicii noștri trebuie protejați!

La inițiativa tinerilor voluntari ai Asociației ÎmparteBucurie.ro împreună cu rețeaua de magazine locale Punct, venim în sprijinul persoanelor de peste 65 de ani care sunt obligate să stea la domiciliu. Astfel, începând din această săptămână le vom livra alimente și medicamente!

Livrarea alimentelor și medicamentelor se face gratuit, cu plata doar a cumpărăturilor în baza bonului fiscal. În cazul unor persoane care nu dispun de resurse materiale, în baza unei anchete sociale foarte bine fundamentată, din donațiile oamenilor cu suflet mare ”vom pune o pâine” și pe masa bunicilor care astăzi nu își permit acest lucru.

Rugăm pe această cale oamenii de bine din Bistrița și alte localități ale județului Bistrița-Năsăud, care cunosc bătrâni cu vârsta peste 65 de ani, care sunt singuri și au nevoie de acest serviciu, să ne contacteze la numărul de telefon 0743 080 008 sau prin mesaj privat pe pagina ÎmparteBucurie.ro.

Precizăm că vom utiliza toate măsurile de prevenție a răspândirii virusului COVID-19 și de protecție a voluntarilor implicați în acest proiect!

De asemenea, invităm pe oricine dorește să se implice în acest proiect, ca voluntar, partener, donator să ne scrie un mesaj pe această pagină, să ne sune la numărul de telefon 0743 080 008 și să dea un share la această postare, pentru ca această oportunitate să ajungă la cât mai mulți oameni!“, este mesajul asociației fondată de Bogdan Ivan.

SPUNE-TI PAREREA