“Acest Guvern Coronavirus a fost votat din singurul motiv că țara traversează o perioadă grea și-n lipsa unor măsuri, benefice atât pentru mediul de afaceri cât și pentru populație, riscăm să intrăm într-o criză majoră atât economică cât și socială”, a transmis deputatul PSD, Doina Pană.

“Observăm cu stupoare, cu fiecare zi care trece, că #GuvernulCoronavirus nu-și face treaba! Din acest motiv, grupul parlamentar PSD a început să inițieze adoptarea în regim de urgență în Parlament a unor legi care să facă ce nu știe/nu vrea guvernul: să salveze atât economia cât și populația

Astăzi, Grupul parlamentar PSD a depus spre adoptare în regim de urgență Proiectul de Lege pentru suspendarea, la cerere, a rambursării creditelor bancare și financiar nebancare până la finalul anului 2020, pentru persoane fizice și entități juridice”, a transmis Doina Pană.

1 COMENTARIU

  1. Lasati doamna Doina, ca si-au adus ” acasa ” ( pe unii cu avioanele militare … ) pe toti ” diaporetzii ” care i-au votat… in sperantza ca imediat , la alegerile care urmeaza o sa-i voteze din nou . Nu conteaza daca ne-au infectat cu tot felul de boli si virusi adusi de pe unde au plecat eiurea si daca au contribuit sau nu cu ceva la banul public din Romania !

SPUNE-TI PAREREA