Lucreția Rus, o femeie din Rebra care lucra ca șofer de TIR împreună cu soțul ei, a murit într-un cumplit accident de TIR, pe o autostradă din Franța. Ea și soțul ei efectuau un transport de marfă în momentul accidentului.

Copiii au rămas în grija Măriuței Scurtu, care ne cere ajutorul pentru a putea repatria trupul mamei celor trei copii rămași orfani.

„Am fost rugați să ne deschidem cont bancar pentru Lucreția Rus ce a decedat în Franța într-un accident de camion, pentru repatrierea ei! Sunt rămași trei copilași cu vârstă între 12 si 3 ani! Vă rugăm, cine poate și dorește sa ne ajute cu cât de puțin pentru că trebuie să strângem în jur de 10 mii de euro ca să o putem aduce cât mai repede acasă! În perioada aceasta critică pentru toată lumea singurul mod în care o putem aduce este cu avionul.
Conturile au fost făcute la banca Raiffeisen Bank
In EURO: RO26 RZBR 0000 0600 2168 8446
In LEI: RO53 RZBR 0000 0600 2168 8445
Contul a fost deschis pe numele meu deoarece copii au rămas în grija mea si eu nu am posibilitate sa adun atatia banii! Va multumesc!“, a trasmis femeia.

 

Tragedie în Rebra. Doi soți, părinți a trei copii, victimele unui accident groaznic pe autostradă în Franța. Femeia a murit pe loc

1 COMENTARIU

  1. Sunt firme si in Franta si in Romania de pompe funebre care costa mult mai putin. Eu mi am dus sotul din Italia cu o firma de pompe funebre care o avea un roman. El a facut totul de la sicriu la lada zincata pentru a putea trece vamile fara problema. La dus pana la Ploiest fara nici o problema pentru 3500euro bani pe care mi i a dat seful lui.

SPUNE-TI PAREREA