Primarul Bistriței, Ovidiu Crețu, a anunțat astăzi că piețele agor-alimentare din Bistrița nu se închid, în contextul măsurilor de limitare a extinderii COVID-19.

Motivul invocat de primarul Crețu pentru decizia de a păstra piețele deschise este acela că mulți comercianți depinde de veniturile respective.

„Am avut chiar o situație de civism. Se știa că fiica unei doamne care vinde în piață este venită din Italia și ea voia în continuare să vândă acolo. Colegii de masă i-au cerut directorului de piață să îi interzică să mai vândă acolo, ceea ce s-a și întâmplat, după o reclamație care a ajuns la mine. Ei au procedat corect, i-au spus ei, ea nu a înțeles și s-a luat măsura corectă”, a declarat primarul Ovidiu Crețu, în cadrul unei conferințe de presă.

2 COMENTARII

  1. Individul asta-i un incompetent rupt de realitate. Toate tarile limiteaza aglomeratiile . Pina dupa pasti situatia in tara v-a fi scapata de sub control. O sa fie mii de infectati si sute de morti.

  2. Da de ce-i rupt de realitate ma ” covid-19 ” ? Dupa tine, daca tot o sa explodeze molima cum ne dai de inteles tu … trebuie sa stam toti ca vaca pe coada si sa dormim in balega … uitandu-ne ca boul la luna plina ? Deci, trebuie sa-i lasam pe ciu.ciu.meti sa umble haihui , alandala peste tot, ca ” oricum ” situatia va fi scapa de sub control ” ?! Ma… na.ro.dule !

SPUNE-TI PAREREA