Românii din străinătate sunt disperați să ajungă acasă, iar tensiunea este tot mai mare de la o zi la alta, în condițiile în care în Europa se închid, rând pe rând, granițele între țări. Goana de a ajunge în țară este urmată, din păcate, și de alte tragedii.

Doi soți din comuna Rebra, Bistrița-Năsăud, care lucrau împreună pe același TIR, au fost implicați ieri într-un accident rutier pe autostrada A26 din Franța, la granița cu Germania. Cabina TIR-ului lor s-a zdrobit de remorca unei alte mașini de tonaj. Femeia, mamă a trei copii, și-a pierdut viața în urma accidentului, iar bărbatul a fost spitalizat. Acesta este conștient, după ce a suferit trei operații, conform unor informații furnizate de primarul comunei Rebra, Ștefan Danci, pentru mesager24.ro. 

Cei doi lucrau pe TIR și se ocupau cu transportul de marfă.

2 COMENTARII

  1. Incercati si vorbiti cu primarul de unde este femeia decedata , cea care conducea tirul , sa dea familiei banii necesari sa o aduca acasa pt inmormantare. Trebuie si este obligat sa faca acest gest fata de sarmanii copilasi care au ramas amarati fara mama si cu tatal in spitale prin strainatate .

SPUNE-TI PAREREA