Ministerul Afacerilor Externe informează că, în data de 17.03.2020, începând cu ora 21:00 (ora Ungariei) se va deschide o rută de tranzit pentru cetăţenii români până în data de 18.03.2020, ora 05:00, prin punctul de trecere al frontierei Nădlac de pe autostradă.

Pe teritoriul Ungariei se poate circula pe itinerariul menționat în imagine, fără oprire, exceptând situația alimentării cu carburant în stațiile desemnate. În situația în care se deviază de la itinerariu sau dacă se efectuează opriri nejustificate, fapta se consideră contravenție și atrage după sine o amendă contravențională și carantină.

Ministrul de Externe ungar, Szijarto Peter, a precizat în mai multe interviuri, acordate ulterior conferinței de presă prin care a prezentat situația culoarului umanitar din această noapte, faptul că maine dimineata la ora 05:00 Ungaria va inchide granițele definitiv (cu excepția cetățentilor maghiari).
Acesta a declarat că Ungaria nu va mai face nici o concesie în privința tranzitării.

Mii de români, printre care și bistrițeni, blocați la granița dintre Austria și Ungaria. Ce se va întâmpla cu ei (VIDEO)

1 COMENTARIU

  1. Diasporetzii nostri dragi si preaiubiti ( mai ales de PNL-istii pe carei-au ales ) , care ne-au adus si ne vor aduce si in continuare, MULTA PACE SI LINISTE SOCIALA IN TZARA !
    LA CONTRIBUIT CU BANI PENTRU FONDURILE SOCIALE, nu au contribuit in Romania cu absolut nimic , dar la tratamente medicale si medicamente au fugit toti inapoi… ” acasa ” … la banii nostri publici MOCA .

SPUNE-TI PAREREA