Siguranța pacenților și a personalului din cadrul Spitalului Județean de Urgență Bistrița este vitală în această perioadă. De luni, totți pacienții care vin la internare sau se prezintă la UPU vor trece prina cest filtru, pentru a pre-triere.

„Una dintre cele mai mari provocări ale situației actuale #COVID19 este protecția pacienților și a personalului medical. Așadar, împreună cu Gabriel Lazany și în colaborare cu ISU Bistrița – Năsăud am luat o măsură suplimentară de prevenție și am montat la intrarea în Spitalul Județean de Urgență Bistrița, un cort, unde, de luni vom organiza o #pretriere a pacienților care vin la internare sau se prezintă la #UPU [cu excepția cazurilor grave care vin cu ambulanța].

În continuare, gestionăm la nivel județean situația fără precedent și mă bucur că și azi pot să vă dau acceași veste bună: în județul nostru nu este niciun caz confirmat de coronavirus. Vă rog să respectați, în continuare, regulile de prevenție și vom trece cu bine și peste această încercare!“, a transmis președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan.

SPUNE-TI PAREREA