O mașină a intrat într-un stâlp, în această dimineață, în Căianu Mic. La accident au intervenit un echipaj de pompieri și un echipaj de prim ajutor SMURD.

Echipajele de intervenție au găsit la locul indicat o victimă de sex masculin, în vârstă de 19 de ani. A fost solicitat elicopterul SMURD în vederea transportarii la o Clinică de specialitate.

UPDATE: „În această dimineață, în loialitatea Căianu Mic, a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea unui tânăr de 18 ani. Conform verificărilor, efectuate de polițiștii de la Rutieră Beclean, la fața locului, rezultă faptul că: tânărul de 18 ani, din Căianu Mare, în timp ce conducea un autoturism pe drumul județean 171, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum și, într-o curbă sprenstânga, a pierdut controlul acestuia și a lovit un zid din beton. În urma accidentului, tânărul a fost rănit și va fi transportat la spital. Acesta nu a putut fi testat cu aparatul etilotest. Continuă cercetările în acest caz polițiștii rutieri din Beclean“, a transmis IPJ BN.

SPUNE-TI PAREREA