Un autoturism a intrat într-un cap de pod pe DN 17, în localitatea Uriu. Ecipajele de intervenție, un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Gărzii de Intervenție Beclean, un echipaj SAJ Beclean și un echipaj cu medic SAJ Dej, au găsit patru victime, din care una încercarată.

Victima încarcerata are leziuni incompatibile cu viața. Celelalte persoane din autoturism sunt conștiente și cooperante, fiind evaluate la fața locului de către echipajele medicale.

Conform primelor verificări, efectuate de polițiști la fața locului, a rezultat faptul că șoferul unui autoturism înmatriculat în județul Suceava, un tânăr de 27 de ani din același județ, cel mai probabil pe fondul oboselii, a pierdut controlul direcției de deplasare, a ieșit în afara părții carosabile și a intrat în coliziune cu un imobil.

În urma accidentului, din păcate, o femeie, pasageră în autoturism și-a pierdut viața. Șoferul și alți doi pasageri au fost răniți și transportați la spital.

Polițiștii sunt la fața locului, dirijează circulația la nevoie și efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc accidentul.

Update: Pasagera care a decedat avea 53 de ani. În autoturism se mai aflau un tânăr de 17 ani și o femeie de 70 de ani. Toate persoanele sunt din județul Suceava.

 

SPUNE-TI PAREREA