Instituțiile statului și-au adaptat activitățile cu publicul, sunt evitate pe cât posibil interacțiunile interumane, mai ales mulțimile, context în care președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan, îi asigură pe cetățeni că lucrurile sunt sub control.

“Chiar dacă situația de acum ne „îndepărtează” unii de alții, suntem mai apropiați ca oricând.
Din păcate, a fost nevoie de această pandemie, să realizăm cu toții cât de fragilă poate să fie sănătatea și cât de importante sunt prevenția, unitatea și umanitatea. Bistrițeni de acasă și de peste hotare, vreau să știți că nu sunteți singuri și nu vă lăsăm singuri, oriunde v-ați afla. Vă văd speriați, vă citesc mesajele pline de teamă și nesiguranță, dar vă asigur că noi vă suntem alături și în contextul pandemiei de coronavirus”, spune Radu Moldovan.

Președintele Consiliului Județean spune că în județ autoritățile sunt pregătite să intervină și să facă față acestei pandemii.

“Am discutat cu toți colegii Primari. Sunt mobilizați și gata oricând să vă vină în ajutor, dumneavoastră sau familiilor de acasă.
Nu ezitați să ne cereți sprijinul. Spitalul Județean de Urgență Bistrița este dotat din toate punctele de vedere, cu aparatură, medicamentație, infrastructură medicală, specialiști, să vă aibă-n grijă, la nevoie. Consiliul Județean Bistrița-Năsăud și toate instituțiile subordonate s-au adaptat situației, sunt pregătite și vă suntem aproape”, spune președintele CJ BN.

Bineînțeles că mesajul președintelui se îndreaptă și spre cei care se întorc din străinătate, cu rugămintea de a respecta carantina și izolarea.

” Așa cum știm din bătrâni, „Paza bună, trece primejdia rea”. Vă rog să respectați, cu calm, recomandările de prevenție și împreună o să trecem și peste această criză care ne pune la grea încercare. Cei care v-ați întors acasă, respectați regulile de izolare sau carantină, de dragul celor dragi. Regulile au fost impuse, pentru a evita să puneți viața cuiva în pericol. Din fericire, până în acest moment, Dumnezeu ne-a avut în pază și în județul nostru 𝗡𝗨 este niciun caz confirmat de coronavirus.
Cu prevenție, responsabilitate, solidaritate și credință vom trece cu toții peste acestă perioadă de cumpănă, mai uniți, mai buni, mai încrezători.Vă doresc multă sănătate, tuturor și oricând, vă sunt alături!”, transmite președintele Radu Moldovan.

SPUNE-TI PAREREA