“În acest moment, nu sunt cazuri confirmate de Coronavirus (Covid-19) în județul Bistrița-Năsăud. De asemenea, nu sunt persoane suspecte care să necesite carantină”, se arată într-un comunicat al Prefecturii Bistrița-Năsăud.

7 persoane au ieșit din carantină, dar alte 100 încă sunt izolate la domiciliu.
“De la raportarea de ieri, 09.03., ora 16:00, în județul Bistrița-Năsăud, 7 persoane au ieșit din monitorizare la domiciliu, având astăzi un total de 100 de cazuri de izolare la domiciliu (numărul include și aparținătorii persoanelor care vin din Italia)”, anunță Instituția Prefectului Județului Bistrița-Năsăud.

La nivel național, există 17 cazuri confirmate de infecție cu Coronavirus.

Este de reținut că DOAR cei care vin din zona de carantină a Italiei intră automat 14 zile în carantină, în spații special pregătite, conform protocolului care se impune. Restul persoanelor care vin din Italia sunt monitorizate la domiciliu timp de 14 zile.

Autoritățile județene monitorizează fluxul de turiști care vin din zone cu risc de infecție cu Coronavirus și se află în continuă legătură cu autoritățile de frontieră, aceștia comunicând situațiile care necesită monitorizare.

📞0800800358 – linia verde, unde cetăţenii pot primi informaţii despre situaţiile legate de COVID – 19.

Românii sunt rugaţi să apeleze numărul unic de urgenţă 112 doar pentru situaţii de urgenţă, iar pentru solicitarea de informaţii să apeleze linia TELVERDE.

Programul de funcţionare al liniei verde este zilnic, între orele 08.00 şi 23.00, inclusiv în zilele de sâmbătă şi duminică.

1 COMENTARIU

  1. Mai Liberalilor, puneti-l ma prim-ministru pe domnul Basescu ma, ca dumnealui are sange in venele sale de politruc, are experientza de sef al statului si de viatza militara… si stie ce sa faca pentru a ne scapa de toti ni.mu.ru.gii care nu pricep si fug ” acasa ” de prin strainatate si ne infecteaza si pe noi …
    Mai PSD-istilor, voi inca nu aveti un lider capabil sa gandeasca ce este de facut, asa ca sprijinuti-l pe domnul Basescu, ptr ca D.lui rezolva problema .
    Asa cum sustine si domnul Ponta, IN ACEST MOMENT AVEM NEVOIE URGENT DE UN GUVERN CAPABIL SA REZOLVE SITUATIA CRITICA IN CARE NE AFLAM si trebuie sa lasati laoparte raca , circareala, porcaiala dintre voi, sicanele politice si marlaneala pe care o faceti …
    Bine era daca dumnealui era seful statului acuma si nu dascalul de Johannis care nu are pregatirea necesara sa inteleaga fenomenul si ce anume este de facut . Asta un singur lucru are in gand si anume… ” alegerile anticipate ” … prin care cred ca se si spanzura daca ies la alegeri tot PSD-istii .
    PROPUNETI-L SI PUNETI-L PRIM – MINISTRU PE DOMNUL BASESCU !

SPUNE-TI PAREREA