Foto: propolitica.ro

Partidul Mișcarea Populară Bistrița-Năsăud și-a lansat candidații în cadrul unui eveniment care a avut loc la restaruantul JV President. Lansarea candidaților a adunat în jur de 500 de persoane, fiind prezent și președintele PMP la nvel național, Eugen Tomac. Alături de Ionuț Smionca, liderul filialelei PMP Bistrița-Năsăud, au fost Silvia Galben și secretarul executiv al PMP, Caius Cârcu, candidat la primăria orașului Beclean.
Eugen Tomac a declarat că target-ul partidului este să aibă reprezentanți în toate consiliile județene, în consiliile municipale și în comunele importante. De asemenea, organizația și-a propus să fie a treia forță politică din punct de vedere al numărului de aleși locali.

Eugen Tomac a fixat un target pentru PMP la alegerile locale de 10%, dar Ionuț Simionca a ridicat mult ștacheta și a spus PMP Bistrița-Năsăud și-a fixat pentru iunie 2020 un scor 25%:

„Când am fost numit președinte interimar am plecat de la 0,6% în județ, astăzi am depășit 6,8%. Așa cum am spus, voi candida pentru funcția de primar al municipiului Bistrița. Orașul a rămas încremenit de 12 ani, o administrație învechită, închisă, în care cetățeanul nu este pe primul plan trebuie schimbată. Președintele PMP Eugen Tomac ne-a cerut 10%, sper și cred că în Bistrița-Năsăud PMP va avea un scor de peste 25%. Acesta este obiectivul nostru. Ni s-au alăturat mulți oameni noi, simt că putem, că avem forță, că putem reuși. Împreună!“, a spus Ionuț Simionca.
Simionca a mai anunțat că PMP Bistrița-Năsăud va avea candidați în toate cele 58 de comune, în cele trei orașe și în municipiul Bistrița, unde candidează chiar el. Deocamdată, candidatul pentru președinția Consiliului Județean nu a fost anunțat.

1 COMENTARIU

SPUNE-TI PAREREA