Primarul Ioan Szabo s-a întors la Primăria Șanț după ce a fost suspendat prin ordinul prefectului, reușind să anuleze acest ordin în instanță. Acesta a avut o apariție în mijlocul oamenilor, explicându-le de ce a lipsit temporar din primărie. De asemenea, cu această ocazie, ținut să își arate recunoștința față de doamnele și domnișoarele din comuna Șanț, care l-au susținut prin mesaje, încurajări și rugăciuni.

„Vă mulțumesc pentru rugăciunile înălțate pentru mine, eu cred în puterea lui Dumnezeu, în hotărârile Lui, că se duc la bun sfârșit. Noi ca oameni suntem trecători, cu gânduri și mai bune și mai puțin bune, dar peste hotărârile lui Dumnezeu nimeni nu trece. Și vă mulțumesc pentru tot ceea ce ați făcut pentru mine și, în semn de respect, ca în fiecare an, vin cu o floare și o ciocolată pentru dumneavoastră“, a spus primarul Ioan Szabo.

Revenit la cârma comunei, acesta a luat lucrurile de unde le-a lăsat. În perioada următoare, primarul a anunțat că va distribui lemn populației, dar și burse elevilor și studenților.
Primăria Șanț acordă un buget de aproximativ 2 miliarde de lei elevilor și studenților din comună, bani folosiți pentru transport școlare și burse.

1 COMENTARIU

  1. Lasati ca ” diasporetzii ” nostri care au fugit inapoi in tzara, au adus copiilor pe care-i au, lu muma-sa , tata-so, bunicilor, pritenilor , vecinilor si noua tuturor … ” virusii ” … ptr care a fost necesara instituirea acestor masuri dure de sigurantza publica , ptr ca masti … si-au cumparat ei… !
    Diaspora noastra… scumpa si iubita noastra diaspora … !

SPUNE-TI PAREREA