Trupa Alternosfera, una dintre cele mai iubite trupe rock cu versuri în limba română, va concerta în primăvara aceasta la Bistrița, pentru prima dată. Concertul programat, inițial, pentru data de 7 martie a fost amânat pentru 11 aprilie, din cauza unor probleme de sănătate ale membrilor trupei, care au suferit de afecțiuni de sezon.

Biletele achiziționate pentru acest eveniment rămân valabile pe 11 aprilie sau pot fi returnate la iaBilet.ro (mail către contact@iabilet.ro), care va rambursa integral contravaloarea acestora.

BILETE AICI!

În premieră la Bistrița, concert Alternosfera. Evenimentul va avea loc în SOHO Music Hall pe 7 martie, iar biletele deja s-au pus în vânzare pe Iabilet.ro și în rețeaua Iabilet.

Alternosfera a luat ființă pe 13 decembrie 1998, atunci când a avut loc prima repetiție în formulă deplină. Pe parcursul anilor trupa și-a schimbat componența, având în momentul de față trei membri fondatori. Astăzi, trupa Alternosfera este formată din Marcel Bostan – voce și clape, Marin Nicoară – chitară, Sergiu Aladin – chitară, Eugen Berdea – tobe și Dumitru Costin – bas.

În cei 21 de ani trupa a reușit să lanseze șase albume și un EP: Orașul 511, Visători cu Plumb în Ochi sau Ultima Scrisoare pentru Femeia Nordică, Flori din Groapa Marianelor (EP), Virgula, Epizodia, Haosoleum și Arhitectul din Babel.

Bilete:
Early Bird (primele 50) – 60 lei;
Presale – 80 lei.

Numărul biletelor este limitat.

Pre-Event Way Too Far Rock Festival

Recomandat de Rock FM

SPUNE-TI PAREREA