Infrastructura rutieră nu se rezumă doar la drumuri modernizate, ci și la trotuare, pentru a face sigură și confortabilă și circulația pietonilor, fiind și ei participanți activi la trafic. Administrația locală din Căianu Mic are în derulare și proiecte care vizează amenajarea traseelor pietonale. Trotuarele pavate fac sigură circulația pietonilor, dar contribuie și la înfrumusețarea și curățenia localităților.

“În vara anului 2019, am dat startul lucrărilor de amenajare a Centrului Civic din localitatea Dobric, iar în această perioadă se lucrează la finalizarea acestor lucrări. În zona centrală a localității Dobric se amenajează trotuare, locuri de parcare, rigole carosabile și șanțuri betonate pentru scurgerea apelor pluviale, precum și sisteme pentru siguranța circulației”, spune primarul comunei.

Infrastructura va fi completată și de amenajarea unor spații verzi, la care se vor adăuga locuri de joacă pentru copii și de relaxare pentru adulți.

“De asemenea, în perioada următoare, vom începe lucrările pentru amenajarea unui parc, în zona centrală a localității Dobric, cu spații verzi, locuri de joacă pentru copii, zone pentru sport și relaxare, mobilier urban, zone de promenadă, sistem de iluminat, precum și alte categorii de lucrări care vor fi cuprinse în cadrul acestui obiectiv. Anul acesta, după finalizarea acestor lucrări de la Dobric, vom demara lucrările pentru amenajarea Centrului Civic din localitatea Ciceu-Poieni”, spune primarul Paul Știr.

SPUNE-TI PAREREA