Bogdan Rusu, fost membru PDL în Beclean, a fost desemnat de către organizația PNL Beclean candidat pentru funcția de primar al orașului de pe Someș. Bogdan Rusu a stat o perioadă în Irlanda, în Kilkenny, unde a făsut parte de mai multe ori din echipa de campanie a lui Andrew McGuinness, un tânăr politician care a ocupat funția de primar, dar și de președinte al Consiliului Județean din zonă. Anunțul candidaturii lui Bogdan Rusu vine după ce organizația PNL BN a declarat de mai mute ori, în conferința de presă, că va veni cu un candidat surpriză la Beclean.

„Oameni buni si dragi,
DA, sunt hotarat ! Vin la primarie !
Anunt in mod oficial, ca am avut deosebita onoare de a fi desemnat de organizatia PNL Beclean – candidatul la functia de primar al orasului Beclean.
Indemnurile beclenarilor precum si excelenta pozitionare din sondaje, m-au facut sa iau aceasta importanta decizie.
Cu incredere si responsabilitate ma dedic total in slujba beclenarilor cu toata experienta mea politica si administrativa, de 12 ani, interna si externa, pozitionandu-ma ca principala alternativa la actuala administratie a orasului nostru.
Sunt extrem de bucuros sa ne unim din nou acasa !
Pe aceasta cale, doresc sa fac un apel public si cu bratele deschise tuturor formatiunilor politice din zona “de dreapta” in vederea unei colaborari victorioase in jurul meu si a Partidului National Liberal.
Multumesc tuturor ! Victorie !
Bunul Dumnezeu sa fie alaturi de noi toti!“, a declarat Bogdan Rusu.

SPUNE-TI PAREREA