Un bărbat din Bistrița-Năsăud a fost trimis în judecată după ce a accidentat mortal o femeie, în timp ce conducea o utilitară. Borodi Grigore Viorel este aczuat de ucidere din culpă pentru o faptă care a avut loc în 4 februarie 2018.

Pe parcursul serii, o femeie de aproximativ 60 de ani traversa trada prin loc nepermis, în momentul în care a fost suprinsă de autoutilitară. Victima a fost găsită în stop cardio-respirator, la momentul sosirii echipajului de prim-ajutor SMURD Beclean.

Din păcate, femeia nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarat decesul. Șoferul mașinii a fost testat cu aparatul etilotest reieșind că acesta nu consumase alcool. La scurt timp după deces, mașina de la Medicina Legală plecată să îi preia trupul, a avut un accident, după ce a pornit din Bistrița. S-a tamponat cu un autoturism în zona Kaufland de pe Libertății, iar șoferul a ajuns la spital.

Conform unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița, bărbatul nu a respectat viteza legală de deplasare prin localitate.

SPUNE-TI PAREREA