????????????????????????????????????

La data de 5 martie a.c., polițiștii Secției 3 de Poliție Rurală Lechința au organizat și desfășurat acțiuni punctuale, pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine și siguranţă publică și pe linie rutieră. Totodată, polițiștii au avut în vedere și combaterea delictelor silvice, pe raza de competență.

Astfel, au fost oprite și controlate 22 de autovehicule și au fost legitimate 18 persoane, iar cu ocazia neregulilor constatate, au fost aplicate 12 sancțiuni contravenționale în valoare de 3835 lei și a fost retras un certificat de înmatriculare. Din totalul acestora, 3 au fost conform OUG 195/2002, 4 pentru încălcarea prevederilor Legii 61/1991 și 5 la Legea 12/1990.

Tot cu ocazia acțiunii desfășurate, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, o femeie în vârstă de 37 de ani, din Bungard, care conducea un autoturism pe drumul comunal 16, prin localitatea Sângeorzu Nou. În urma verificărilor, a reieșit faptul că aceasta nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. A fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l.

Cercetările în acest caz sunt continuate de către polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Lechința, fiind întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

SPUNE-TI PAREREA