Prin proiectele susținute de Consiliul Judțean Bistrița-Năsăud și Guvernul României, comuna Ciceu Girugești a atrs investiții de 6.6 milioane de euro.

Echipa formată din primarul Vasile Iuga și viceprimarul Dinu Pintea a fost validată de către PSD BN pentru o nouă competiție politică la aegerile locale.

„La Ciceu Giurgești, PSD are una dintre cele mai tinere și eficiente echipe administrative alături de care vom merge și la alegerile locale din vara acestui an: Vasile Iuga – Primar și Dinu Pintea – Viceprimar! Alături de ei și de toți colegii noștri de aici, prin proiectele Consiliului Județean și ale Guvernului României, am atras investiții publice de 6.6 milioane de euro! Lista întreagă a investițiilor în Ciceu-Giurgești o puteți găsi aici ! Am mare încredere în colegii mei și în energia lor de a dezvolta proiecte pentru această comunitate frumoasă! Așa cum am făcut și până acum, voi fi alături de Lică și de Dinu și îi voi susține în toate proiectele pentru dezvoltarea Giurgeștiului și Dumbrăveniului!“, a transmis președintele CJ, Emil Radu Moldovan.

SPUNE-TI PAREREA