Centrul Militar Județean Bistrița-Năsăud a transmis un comunicat de presă privind recrutarea în carierea militară, pentru cei interesați de acest domeniu. Înscrierile se fac până în data de 29 aprilie 2020:

Venim cu veşti bune pentru tine:

Acum te poți înscrie până la data de 29 aprilie, în vederea participării la procesul de recrutare.
Candidații înscriși vor fi planificați pentru susținerea probelor de selecție aptitudinală generală, până la 26 iunie, iar pentru examinarea medicală, până la data de 3 iulie.
Repartizarea pe unități militare, arme/servicii și specialități militare va avea loc în perioada 2-3 septembrie.
Primul modul de pregătire va începe în data de 28 septembrie.

Criterii de recrutare:

– vârsta între 18 ani împliniţi, la data începerii programului de instruire, şi cel mult 50 de ani împliniţi, la data finalizării programului de instruire;
– absolvent cel puţin al învăţământului general obligatoriu, în condiţiile prevăzute d eLegeaeducaţiei naţionale nr. 1/2011, cu modificările şi completările ulterioare (10 clase);
– permis de conducere auto valabil, categoriile B şi C, eliberat de către autorităţile române – doar pentru arma „auto” şi/sau pentru specialităţile militare care necesită conducerea tehnicii specifice auto din arma „geniu”.

‼️Facem precizarea că încă nu se cunoaște cu exactitate numărul de locuri și nici în ce județe/localități vor fi disponibile funcțiile de SGP scoase la concurs.
Până în momentul finalizării dosarului de candidat și a completării fișei de înscriere vor fi publicate toate informațiile necesare formulării opțiunilor.

🔵 Pentru mai multe informații,consiliere de specialitate şi ÎNSCRIERE adresați-vă biroului informare-recrutare din cadrul Centrului Militar Județean Bistrița-Năsăud situat în municipiul Bistrița, B-dul Republicii nr.3-5, tel. fix: 0263212453, mobil:0744699021, de luni până vineri, între orele 08:30 – 16:30 (marți 10:30-18:30).

Foto: MApN, Gabriel Chiriloiu

SPUNE-TI PAREREA