Daniela Popovici este cea care se ocupă de Asociația pentru Protecția Animalelor Măriuța este un ONG ce are ca scop salvarea și îmbunătățirea vieții animalelor abandonate sau fără stăpân.

Totul a început din dorința de a salva, iubi și respecta toate formele de viață, mânați fiind de dragostea nemărginită pentru animale.

Misiunea este de a oferi adăpost și îngrijire tuturor ființelor necuvântătoare care au nevoie de noi, fie că sunt abandonate, fără stăpân, abuzate sau bolnave.

Scopul nostru este să conturăm o lume mai bună, să facem oamenii să conștientizeze importanța responsabilității și respectului față de animale și să acordăm fiecărui suflet pe care îl avem în îngrijire o șansă la un cămin cald, în sânul unei familii iubitoare, prin intermediul adopțiilor.

Cu ce aveam acasă și cu ce „am importat” a ajuns la 50 animale. Dar am continuat să salvez, astfel încât în primăvara anului 2016 aveam 100 de câini, 18 pisici, 2 oi, o capră, curci și găini. Toate aceste animale, cheltuielile care ma depaseau, m-au determinat sa infiintez aceasta asociatie, cu spertanta ca voi avea alaturi de mine oameni care nu au timp sau spatiu pentru a salva animale, dar vor sa salveze, vor sa sprijine activitatea de protectia animalelor.

La începutul anului 2018, avea în grijă peste 200 de câini, 20 de pisici, un căluț, 5 berbecuți, o capra, curci, găini și o datorie de peste 20.000 de lei (6300 lei din salvarea căluțului si restul facturi de materiale si bani imprumutati dintr-o parte și dați în altă pentru a plăti cheltuielile de întreținere a animalelor, paralel cu construcția).

Așadar, toți cei darnici sunt invitați să se alăture în salvarea necuvântătorilor, să creăm o viață decentă celor din adăpost, să provăm adopția responsabilă a animalelor, pentru a putea salva altele. Orice donație cât de mică ajută:

BRD Bank
IBAN Ron: RO63BRDE170SV37819291700
IBAN Euro: RO18BRDE170SV40406211700, SWIFT code: BRDEROBU, BIC code: BRDE
Paypal: mariuta.romania@gmail.com

Pentru a fi la curent cu ce se întâmplă cu animăluțele, vizitați pagina de facebook: Asociația pentru Protecția Animalelor Măriuța

Telefon de contact: 0732 358 406

De completat:

Mariuta_230_2019

 

 

SPUNE-TI PAREREA