Chiar dacă jandarmii montani intervin, de regulă, când unii șoferi au necazuri pe drumuri greu accesibile sau când rămân împotmoliți, pot sări în ajutor și la alte probleme. Un instructor auto a istorisit pățania lui, când a ajuns cu mașina la Colibița:

“La un moment dat, am ieșit amândoi din mașină, cheile au rămas pe bancheta și toate ușile  s-au blocat. După 15 minute a aparut masina Jandarmeriei cu 3 jandarmi care s-au oferit sa ne ajute pentru deblocarea masinii. Pe acesta cale doresc să le mulțumesc din suflet pentru gestul lor de omenie celor 3 jandarmi montani din cadrul  Jandarmeriei Bistrița -Nasaud, de pe raza localitatii Colibița. Modești, nu și-au spus numele dar au acceptat să facă  o fotografie. De așa oameni avem nevoie pentru o lume mai buna ! – Multumiri si Jandarmeriei Bistrita-Năsăud!”- Cornel Grecu – instructor auto. 

Acesta este un fragment din mesajul transmis de către bărbatul care a fost sprijinit de către jandarmii montani din Colibița, în dupa-amiaza zilei de sâmbătă, 29 februarie 2020.

SPUNE-TI PAREREA