Florin Urîte (PNL), salută numirea lui Florin Cîțu în funcția de premier. Acesta îl apreciază ca fiind un profesionist care se bucură de respectul analiștilor economici. Florin Urîte este membru PNL și om de afaceri, cu o experiență vastă în mediul economic.

„Pentru cârcotașii de la PSD și nu numai, care nu înțeleg că atunci când vorbești de un profesionist cu expertiză în economie macroeconomică și care se bucură de respectul analiștilor economici și a celor care se pricep la economie și dezvoltare economică.
Demagogii de la PSD, în stilul lor caracteristic, fără argumente profesioniste cârcotesc pe toate televiziunile .
Ce ne-au oferit ei în ultimii șase ani ca și competență în ministere și ce priorități au avut ei pentru țară, am văzut cu toții .
Poporul roman s-a săturat de hoție, demagogie, promisiuni de pensii și salarii fără acoperire și mai mult proiecte doar pe hârtie și multe aprobate pe la primari fără surse de finanțare, că de absorbția de bani de la UE nu s-au ocupat deloc pentru că era nevoie de competență si din aceștia se fură mai greu .
Așa ca s-au folosit de cheltuirea banilor publici de la bugetul de stat pe multe proiecte care nu aduc beneficii pe termen lung pentru comunitățile locale. Dar de acolo se pare ca au avut ei mai multe avantaje, nu noi, cetățenii.
Așa că propun celor de la PSD , ProRomania și ALDE sa ia o pauză și să se reseteze moral și profesional.
România și poporul român își doresc politicieni pentru țară și comunități, și nu pentru interesele lor personal“, a spus Florin Urîte.

Citește și:

Florin Urîte: Cei care vor conduce România trebuie să se ocupe de lucruri majore și mai puțin de „firimituri“. Aș renunța la risipa banilor pe improvizații

SPUNE-TI PAREREA