După o serie de proiecte care au schimbat fața comunei Căianu Mic, administrația locală se gândește și la starea de spirit a locuitorilor, astfel că investește în zone de agrement și picnic.

“Continuăm dezvoltarea comunei Căianu Mic! În această perioadă, se lucrează la amenajarea unei zone de recreație în localitatea Căianu Mare! Lucrările se realizează în vecinătatea terenului de sport! Astfel, în cadrul acestui proiect, sunt executate următoarele categorii de lucrări: amenajare terasamente, realizare sistem de drenaj a apelor, montaj dale tip pavaj și construcție gard de împrejmuire! De asemenea, pe suprafața amenajată, vor mai fi montate: bănci, coșuri de gunoi, leagăne, foișoare, cuptor și grătar rustic”, spune primarul Paul Știr.

Aceste lucrări de amenajare vin în completarea lucrărilor deja realizate în zona respectiva, acolo unde s-au mai implementat câteva proiecte foarte necesare, cum ar fi: modernizarea Grădiniței cu Program Normal, amenajarea și împrejmuirea curții aferente grădiniței, amenajarea unei zone de joacă pentru copii și construcția unui teren de sport, ultramodern, sintetic, dotat cu instalație de nocturnă.

“În perioada următoare, astfel de lucrări, privind amenjarea unor zone recreaționale, vor fi amenajate și în localitățile Dobric și Ciceu- Poieni! Mulțumim Bunului Dumnezeu pentru toate lucrurile”, concluzionează primarul Comunei Căianu Mic.

SPUNE-TI PAREREA