Vremea bună a favorizat redeschiderea șantierelor, sau începerea unor lucrări noi. În comuna Tiha Bârgăului se lucrează pe mai multe drumuri comunale, vor fi modernizați 6 km de drum finanțare obținută prin PNDR.

“Cred că o infrastructură rutieră modernă este motorul de dezvoltare al unei comunități de aceea mă bucur că am reușit să accesăm fonduri pentru modernizarea unor drumuri importante din comuna noastră. Au fost reluate lucrările de modernizare a drumurilor din comună și se lucrează intens pe Ulița de la Vale, în Tiha Bârgăului! Se realizează lucrări de reabilitare a 6 km de drumuri în: Tiha Bârgăului – la Mureșan, la Timiș și pe Ulița de la Vale; în Tureac – Valea Șutenilor, Cimitir, la Grațian și în satul Piatra Fântânele – Ciosa DC 5” , spune primarul Vasile Șut.

Anul trecut au avut loc lucrări în Mureșenii Bârgăului pe Ulița Morii, Poșta Veche, la Gâvan, Cimitir, la Gordon, la Gicanu și Blaju Vechi, lucrări care vor continua și în acest an, acolo unde nu au fost finalizate.

“Lucrările acestea sunt finanțate prin Programul Național de Dezvoltare Rurală și presupun asfaltări, amenajări de șanțuri și canale din beton pe o distanță de 6 kilometri dar și montarea a 12 podețe, a nouă platforme de încrucișare și instalarea de parapeți metalici. Pe lângă acest proiect mai avem și alte proiecte de asfaltare în comună, despre care am să vă informez în scurt timp”, spune primarul.

“Vă mulțumesc tuturor pentru răbdare și vă asigur că deși va fi o perioadă cu multe lucrări și se va crea un disconfort, la finalizarea lucrărilor vom avea drumuri moderne și vom circula în siguranță”, a completat Vasile Șut.

SPUNE-TI PAREREA