Expo Bistriţa – “GRĂDINA & AMBIANȚA” 2020, a ajuns la cea de a 4-a  ediție și se prezintă ca o manifestare expozițională independentă de succes, unde se reunesc producători, specialiști și vizitatori, cu preocupări în domeniul horticulturiii, amenajărilor exterioare și a altor apecte legate de acestea, din judeţul Bistriţa-Năsăud și din țară.

Peste 30 de expozanți, societăți comerciale și mici artizani, producători și comercianți, își vor prezinta ofertele de produse din următoarele categorii: plante şi puieţi, butași, bulbi, seminţe, unelte pentru grădinărit, produse şi servicii din domeniul agricol, amenajări peisagistice, mobilier de gradină, vase ceramice, ghivece, pavaje, alte produse destinate amenajării curții și terasei, auto–moto–velo (autoturisme, biciclete si ATV-uri), produse naturiste (alimentare, dulciuri, cosmetice), jocuri și jucării, produse de artizanat, terase cu alimentație publică.

Ca în fiecare an, evenimentul oferă un spaţiu generos de expunere, pietonalul din zona Centrala a orașului Bistrita, o locaţie care asigură, la fiecare ediţie, un flux mare de vizitatori.  

Aceasta va putea fi vizitată în perioada 26-29 martie, între orele 10:00-19:00, respectiv 10:00-17:00 duminică. Organizator este Camera de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud, în parteneriatul consacrat cu Primăria Bistrița.

 

SPUNE-TI PAREREA