Călin Biriș te așteaptă în data de 27 februarie, în Bistrița, la hotel Metropolis, să îți vorbească despre Marketing Online și Business într-un format nou al cursului ,,Crește-ți afacerea în ONLINE! De la buget → la vânzări”, mult mai practic și interactiv, cu exemple și răspunsuri, în care îți va direcționa calea de la buget, la client.

Îți vor fi oferite exemple despre planificare, bugete, tactici și cum să-ți construiești o strategie puternică de Marketing Online, cât și soluții la provocări din industrie (exemplificare prin studii de caz ale celor prezenți în sală).

În cadrul cursului, vor fi atinse 7 teme principale:
1⃣. Cum să-ți pui bazele unui marketing online bine organizat și eficient;
2⃣. Cum arată piața de comerț online din România;
3⃣. Cum să-ți faci calculele încât să treci peste frica de a intra în online, iar dacă bugetul este un impediment, vom vorbi chiar și despre oportunități de finanțare.
4⃣. Cum alegi canalele de publicitate potrivite și în ce ordine să le folosești pentru a avea maximul de impact pentru a-ți crește afacerea eficient și profitabil;
5⃣. Cum să planifici corect comunicarea online pentru a nu pierde timp și bani;
6⃣. Sfaturi utile de Social Media pentru un impact mai mare în comunicare.
7⃣. Studii de caz: exemple de bune practici în Marketing Online;

Cursul se adresează atât antreprenorilor sau managerilor de marketing și vânzări, cât și specialiștilor de marketing. Este valabil atât pentru magazine online cât și pentru business-uri de servicii, sau afaceri B2B.

Înscrie-te gratuit online până joi, 27 Februarie, accesând link-ul: bit.ly/adm_27Feb

Călin Biriș, pe lângă altele, este fondatorul Online Mastery (programul online cu lecții video de la A la Z despre Marketing Online) și a primei și singurei agende de Marketing Online din România. Cei 10 ani de experiența mixtă ca practician de marketing, antreprenor, trainer și voluntar reprezintă atuul său, aflăm din biografia acestuia de pe pagina de facebook.

SPUNE-TI PAREREA