O știre despre o adolescentă care a furat dintr-un magazin s-a transformat astăzi într-o dezbatere în mediul online. Tânăra a dat de necaz astăzi după ce a fost prinsă în timp ce ascundea mai multe produse în ghiozdan. Printre altele, a ales și o carte.

„O minoră a ales de pe rafturi o carte împreună cu o pereche de căşti şi alte produse dar în loc să le achite la casa de marcat…le-a ascuns în ghiozdan! Jandarmii din cadrul Detaşamentului 1 Mobil Bistriţa, au întocmit actele de sesizare pe numele unei minore care a sustras mai multe produse de pe rafturile unui supermarket (o carte, căşti audio, energizante, dulciuri şi un mărţişor).
Aceasta a ieșit din incinta magazinului, trecând de casele de marcat, fără să achite produsele luate de pe rafturi. Valoarea produselor se ridică la aproape 600 de lei.
Jandarmii au întocmit pe numele acesteia, în prezenţa părinţilor, actele de sesizare pentru infracţiunea de furt, conform art. 228 Cod Penal, acte care au fost înaintate Poliţiei Bistriţa, pentru continuarea cercetărilor“, a tranmis Inspectoratul de Jandarmi Bistrița-Năsăud într-un comunicat de presă.

Gestul adolescentei a fost comentat în diverse feluri. Unii au apreciat faptul că a furat o carte și și-au exprimat dorința de a o cunoaște și a-i dărui mai multe cărți. Alții, în schimb, spun că furtul rămâne furt, indiferent ce produse implică.

SPUNE-TI PAREREA