În data de 25 februarie, a.c, ,,Uleiuri esenţiale cu Simōna & Bōgdan”, ți-a pregătit un eveniment aromat gratuit, unde vor împărtăși experiențe despre puterea terapeutică a uleiurilor esențiale pure doTERRA.

Vino să descoperi aceste alternative naturale extrem de potente cu ajutorul cărora îţi poţi gestiona sănătatea fizică şi emoţională.

Participarea se face doar pe bază de înscriere:

Ca și echipă, s-au calificat în programul special doTERRA Diamond Club 2020 și au venit ,,înarmați” cu o mulţime de suprize.

• uleiuri esenţiale CADOU celor care participă la evenimentele speciale pe care le organizăm şi aleg să încerce uleiurile esenţiale pure terapeutice de la doTERRA şi produsele pe baza lor.
• recompense pentru consumatorii consecvenţi
• consultanţă gratuită în cadrul evenimentului
• acces la tehnologia #Zyto pentru un raport detaliat privind sănătatea ta
• soluţii personalizate pentru nevoile tale!

Evenimentul se va desfășura în intervalul orar 18:00 – 19:30, la Atelierul de Cafea, iar participarea este gratuită și se face doar pe bază de înscriere la numărul de telefon: 0751815657 sau online, accesând link-ul: 

De menționat este faptul că uleiurile esențiale sunt substanțe volatile extrase din plante (rădăcini, frunză, scoarţă sau tulpini de copaci, flori, seminţe). În natură, uleiurile esenţiale sunt de fapt sistemul de apărare al plantelor împotriva dăunătorilor şi paraziţilor: sistemul imunitar al plantei.

Spre deosebire de antibiotice, care nu trec de membrana celulară, uleiurile esenţiale POT pătrunde în membrana celulară, trec chiar şi membrana hematoencefalică, ajungând astfel în toate celulele corpului, unde susţin mecanismele proprii de luptă cu bolile.Uleiurile esenţiale se absorb rapid:
• 30 secunde de pe piele,
• 20 minute ating nivelul celular,
• 3-4 ore se elimină din organism, ca un nutrient.

De exemplu, inhalarea unui ulei esenţial poate avea efecte locale la nivelul plămânului şi ingerarea unui ulei esenţial poate avea efecte locale la nivelul stomacului sau gâtului. în ambele cazuri, ele vor avea şi efecte sistemice, fiind absorbite în sistemul circulator.

Indiferent de metoda de utilizare aleasă, uleiurile esenţiale au proprietatea de a intra în contact cu fiecare celulă a corpului în doar 20 de minute, fiind apoi metabolizate la nivelul ficatului şi eliminate din corp în 3-4 ore.

 

SPUNE-TI PAREREA