O tânără din Republica Moldova a fost amendată și obligată să părăsească țara după ce a fost descoperită de polițiștii de la imigrări din Bistriţa-Năsăud au depistat, joi, o tânără de 21 de ani din Republica Moldova, care nu a părăsit teritoriul României la expirarea perioadei de şedere.

„Poliţiştii din cadrul Inspectoratului General pentru Imigrări – Biroul pentru Imigrări al judeţului Bistriţa – Năsăud au desfăşurat astăzi o acţiune în cooperare cu Biroul Judeţean de Poliţie Transporturi Bistriţa-Năsăud, pe linia combaterii şederii ilegale a străinilor, pe raza de competenţă.

În cadrul activităţilor întreprinse, poliţiştii de imigrări au depistat o femeie de 21 de ani, din Republica Moldova. Tânăra a intrat legal în România în baza convenţiilor internaţionale, însă, la expirarea dreptului de şedere, nu a părăsit teritoriul ţării noastre.

Urmare a celor constatate, poliţiştii de imigrări au emis pe numele acesteia o decizie de returnare prin care este obligată să părăsească teritoriul României în termen de 15 zile. Totodată, tânăra a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 400 lei, conform prevederilor legale privind regimul străinilor în România“, se arată într-un comunicat.

SPUNE-TI PAREREA