Un ordin de protecție emis de polițiști împotriva unui fiu care și-ar fi agresat mama.
La data de 18 februarie a.c., o femeie în vârstă de 68 de ani, din localitatea Fântânele, a sesizat faptul că, în timp ce se afla la domiciliu, împreună cu fiul ei în vârstă de 33 ani, pe fondul unor neînțelegeri, a fost agresată fizic de către acesta.

Ca urmare a celor constatate la fața locului, polițiștii au emis un ordin de protecție împotriva bărbatului și au întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie.

În aceeași dată, polițiștii din Năsăud au fost sesizați despre faptul că, în jurul orei 19.20, un bărbat de 63 de ani, din oraș, ar fi încălcat măsurile dispuse prin ordinul de protecție, emis de către Judecătoria Năsăud.

Bărbatul a fost găsit de polițiști în incinta locuinței, deși avea interdicția de a se apropia la mai puțin de 100 de metri de locuință și de fiul lui.

Împotriva bărbatului de 63 de ani, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu la data de 6 februarie 2020, pentru faptul că și-ar fi amenințat cu moartea fiul în vârstă de 18 ani și l-ar fi alungat din locuință.

Ca urmare a celor constatate, a fost întocmit dosar penal pentru nerespectarea hotărârii judecătorești prin încălcarea ordinului de protecție.

SPUNE-TI PAREREA