Actualul primar al comunei Uriu, Petru Șerban, nu mai candidează pentru un nou mandat. PSD și-a stabilit un alt candidat, în persoane lui Radu Spermezan.

Candidatura lui Radu Spermezan a fost validată astăzi de echipa PSD BN.

„Radu Spermezan, un gospodar desăvârșit, un profesionist, lucrând în finanțe de peste 20 de ani, un om pentru oameni, acum candidatul echipei noastre pentru funcția de Primar al comunei Uriu. Sunteți un om pregătit, cu rădăcini în Uriu și vă mulțumesc că v-ați alăturat echipei noastre. Sunt foarte optimist că veți câștiga alegerile și veți continua investițiile echipei faptelor! Pentru toți oamenii de bună credință, lucrurile sunt evidente, s-au făcut multe proiecte utile pentru această comunitate, iar cu domnul Petru Șerban, actualul Primar, am realizat lucruri minunate pentru această comună.

Este vorba de 59 de proiecte în valoare de 12.1 milioane € (56.8 milioane lei) 568 miliarde de lei vechi, investiții care au dezvoltat semnificativ comuna. Aici puteți să consultați întreaga listă. Va asigur de întregul meu sprijin, în continuare voi fi alături de dumneavoastră cu fapte, nu vorbe!“, a transmis liderul PSD BN, Emil Radu Moldovan.

Actualul primar, Petru Șerban, a fost implicat într-un scandal în 2017, când împreună cu mai mulţi angajaţi ai primăriei, au intrat în barul unei familii din comună şi au devastat localul pentru că acesta nu avea autorizaţie de construcţie. Localnicii din localitatea Uriu au suprins imagini cu momentul în care primarul distruge clădirea cu un topor. Primarul a explicat atunci c a acționat legeal, după ce mai mutle înștiințări au fost trimise propeirtarului barului, dar nu a putut să își justifice felul brutal în care a acționat. Între primar și proprietarul Adrian Tarniță ar fi existat tensiuni politice și conflicte mai vechi.

SPUNE-TI PAREREA