Un accident rutier a avut loc azi pe drumul județean 172 B, în localitatea Rebra. Inițial, au fost anunțate trei victime, din care două victime încarcerate.  Până la sosirea echipajelor de salvare, două dintre victime au ieșit din  mașină și una a rămas blocată. Pompierii au acționat pentru extragere. Toate victimele erau conștiente și cooperante.

În total, patru victime au fost implicate în accident. Două au refuzat transportul la spital iar celelalte două au fost transportate la UPU SMURD Bistrița pentru investigații medicale mai amănunțite.

“Conform primelor date, pe raza localității Rebra, într-o curbă ușoară, un autoturism care circula pe direcția Parva-Rebra și care era condus de un tânăr de 28 de ani, din Parva, a acroșat un alt autoturism care circula din sens opus și care era condus de un bărbat de 60 de ani, din aceeași localitate.

În urma accidentului, cei doi șoferi și un pasager au fost răniți. A putut fi testat la fața locului, cu aparatul etilotest, doar tânărul de 28 de ani-rezultatul fiind negativ; celălalt șofer urmează a fi testat;

Continuă cercetările în acest caz polițiștii rutieri din Năsăud, urmând a fi stabilită cauza și împrejurările în care a avut loc accidentul.

Drumul judetean 172 B a fost blocat pentru aproximativ o oră, ca urmare a accidentului rutier; în aceste momente se circulă alternativ, pe o bandă, iar la fața locului, polițiștii dirijează circulația.

Echipajele ajunse la fața locului au găsit trei victime”, a transmis IPJ BN.

SPUNE-TI PAREREA