Deputatul PMP Bistrița-Năsăud, Ionuț Simionca, și-a anunțat astăzi candidatura la Primăria Bistrița. Acesta a organziat o conferință de presă, înconjurat de grupul de susținători. O parte din membrii PMP prezenți la eveniment se vor regăsi pe listele pentru funcțiile de consilieri locali.

„Voi candida la Primăria Municipiului Bistrița, pentru funcția de primar. Este un pas important pentru mine și pentru echipa mea și gândul cu care venim noi este unul bun. Îmi propun să schimb din temelii tot ce înseamnă administrație locală și tot ce înseamnă orașul Bistrița. Îmi doresc ca prin munca noastră să tranformăm Bistrița în capitala nordului. Noi, bistrițenii, suntem oameni harnici și avem nevoie de un proiect politic bun, care să aducă plus valoare și să îi facă pe bistrițeni mândri, să ridice Bistrița în top-ul celor mai frumoase orașe, cel mai bine aranjate și tehnologizate. Poate vă întrebați ce calități mă recomandă să fiu primarul Bistriței și am câteva lucruri pe care o să vi le spun. Eu sunt un om al faptelor și al lucrului bine făcut. Sunt un om cinstit și corect. Am comunicat întotdeauna sincer intențiile mele, am lupta pentru bistrițeni și întotdeauna am pus binele bistrițenilor înaintea partidului și a intereselor politice. Sunt cel mai harnic parlamentar din Bistrița-Năsăud, am avut cele mai multe propuneri legislative, am avut cele mai multe propuneri legislative pe care le-am trecut și promulgat ca legi, am avut câteva proiecte pe care le-am dus la bun sfârșit“, a declarat Ionuț Simionca.

Ionuț Simionca a mai spus că în campania electorală se va întâlni cu cetățenii municipiului Bistrița și va ține cont de opiniile și propunerile lor.
De asemenea, el a spus că va organiza un concurs de proiecte, deschis tuturor cetățenilor Bistriței, și cel care va veni cu cel mai bun proiect va avea un loc eligibil pe listele PMP pentru Consiliul Local.
Liderul PMP BN a mai precizat că a avut discuții cu PNL, USR-PLUS, Forța Civică și alte grupări pentru a realia, împreună, un sondaj de opinie și a stabili o strategie politică comună în lupta împotriva PSD-ului.

1 COMENTARIU

  1. După cele 3 mandate de primar ale lui Cretu, orasul Bistita a devenit „Caracalul Ardealului” in materie de ciudătenii si nu numai. Dupa cum se stie, la sfarsitul anului trecut, patronul Hotelului Diana din Bistrița, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile fiind acuzat de proxenetism, din fericire fără crme de tipul celor petrecute la Caracal. Pentru a scăpa orasul Bistrita de această nemeritată etichetă cu care s-a ales in urma celor 12 ani de administratie PSD-istă, este necesar ca la viitoarele alegeri locale din vara acestui an fortele politice de dreapta să lase ambitiile de-o parte si să vină cu un candidat unic la functia de primar. In acest sens mai important este ca până la alegerile locale să fie articulat un program pentru Bistrita pe următorii 4 ani, cu contributia tuturor partidelor de dreapta.
    Eventual acest program comun poate fi construit pornind de la proiectul liderului PNL Ioan Turc pentru primaria Bistrita care a fost formulat inca din anul 2018, care să fie completat cu propunerile celorlalte formatiuni politice .

SPUNE-TI PAREREA