La alegerile locale din 2016, Daniel Suciu a pierdut Primăria Sângeorz Băi la o diferență de doar 600 de voturi față de advesarul său, Traian Ogâgău.

Traian Ogâgău a ieșit primar cu 2.640 de voturi (53%), iar Daniel Suciu obținut 2.066 voturi (41.81%).

În acești patru ani care au trecut, imaginea lui Traian Ogâgău s-a erodat treptat, din cauza mai multor scandaluri și probleme cu legea. În schimb, Daniel Suciu s-a ținut aproape de sângeorzeni și a fost prezent în orașul-stațiune cu diverse ocazii, inclusiv la alegeri, când a ales să voteze la Sângeorz.

Astăzi, Daniel Suciu și-a anunțat din nou candidatura pentru Primăria Sângeorz Băi.

„Candidez pentru funcția de președinte al organizației Sîngeorz-Băi și voi cere sprijinul, votul și susținerea colegilor din organizație pentru candidatura mea la Primărie. Dacă eu, astăzi, voi fi desemnat candidat de primar al orașului Sîngeorz-Băi, voi face tot ceea ce ține de mine să-i conving pe sîngeorzeni că tot ceea ce s-a întâmplat în ultimii trei ani și jumătate nu reprezintă normalitatea ci dinpotrivă, anormalitatea. Dacă până acum a fost un slogan cu ne-a luat Sîngeorzul înapoi, sau și-au luat Sîngeorzul înapoi, vreau să-i conving pe sîngeorzeni că într-adevăr, acum în iunie, ei trebuie să-și ia Sîngeorzul înapoi”, a declarat Daniel Suciu.

SPUNE-TI PAREREA