Bistrițenii vor plăti tariful de anul trecut, 6,6 lei/lună/persoană, după ce subvenția pe taxa de salubrizare s-a votat ieri în Consiliul Local. Tariful va intra în vigoare din luna martie și subvenția va fi suportată din bugetul local. Măsura nu a fost susținută de consilierii PNL. 

“Astăzi, în ședința de Consiliul Local Bistrița, a fost votată subvenția pentru taxa de salubrizare, în așa fel incât bistrițenii să plătească această taxă la fel ca și anul trecut, adică 6,6 lei/lună/persoană.

Din păcate, consilierii locali PNL nu au votat subvenționarea taxei de salubrizare,  deși președintele lor de partid, Ioan Turc a declarat în conferință de presă că PNL-ul va vota această propunere.

Mulțumesc consilierilor PSD, ALDE și UDMR că au dovedit încă o dată că sunt alături de bistrițeni și au înțeles că atâta timp căt cetățenii orașului nu simt beneficiile proiectului “plătești cât arunci” , nu văd în fapt încă, investițiile pentru implementarea acestui sistem, NU TREBUIE PUȘI SĂ PLĂTEASCĂ MAI MULT pentru deșeuri.

Cel mai important lucru este că bistrițenii,  vor plăti taxa de salubrizare la nivelul anului trecut”, a transmis viceprimarul Cristian Niculae.

SPUNE-TI PAREREA