“Când vii cu proiecte bune pentru oraș, acestea sunt de necontestat!”, spune Cristian Niculae, viceprimarul municipiului Bistrița. Acesta a explicat, într-o postare pe pagina sa oficială, că o parte din proiectele sale se regăsesc pe platforma program a PNL BN. Acesta a exemplificat cu câteva link-uri.

“Este o satisfacție mare pe care o simt cei care primesc validări ale planurilor sau ideilor, mai ales când aceste validări vin din partea adversarilor politici.

Sunt bucuros, că o parte din proiectele despre care eu vorbesc de mai bine de 3 ani, se regăsesc și pe platforma program a PNL Bistrița-Năsăud.

1. Reabilitarea infrastructurii stradale și pietonale, cuprinzând îngroparea rețelelor electrice de internet și cablu tv și realizarea unui sistem corespunzător pentru preluarea apelor pluviale – fiecare stradă modernizată în ultimul mandat a fost gândită și realizată cu toate aceste infrastructuri și rețele de utilități– vezi proiect str. Valea Ghinzi, str. Faleză etc; În plus, noi am gândit, ca toate aceste rețele să fie realizate pe sub trotuare pavelate – dacă există avarii să nu trebuiască spartă strada, ci doar scoase pavelele din trotuar, ptr intervenții

2. Asfaltarea drumurilor de pământ- care reprezintă prioritate de grad zero ptr mine – de mai bine de un an mi-am declarat intenția de a asfalta toate străzile de pământ din Municipiul Bistrița. Am promis că în 5 ani voi asfalta toate străzile din domeniul public al municipiului.În acest sens am demarat anul trecut o campanie de informare a locuitorilor de pe străzile de pământ care sunt în domeniul privat și a procedurilor care trebuie realizate pentru trecerea străzilor în domeniul public. https://www.facebook.com/publicromanianperson/posts/930149974031215

3. Realizarea în intravilanul municipului a unei șosele pe lângă calea ferată – Str. Colibiței a fost modernizată pentru a crea legătura cu str. Arțarilor, str. Romană, Str. Dumbravei și str. Împărtaul Traian, Valeriu Braniște, până la ieșirea pe Pasarela de la Dedeman.
Mai mult decât atât am avut discuții cu cei doi proprietari de terenuri din spatele magazinului Selgros, care și-au manifestat disponibilitatea cedării cu titlu gratuit ptr domeniul public al orașului a suprafetei de teren necesară creeri unei bretele de legătură între str Miron Cristea și str Colibiței, toate aceste străzi dându-ne posibilitatea realizării unei rute alternative, paralelă cu marile bulevarde ale orașului, de la Lucian Blaga pâna la Dedeman pe lângă calea ferată.
https://rasunetul.ro/anunt-pentru-anul-viitor-viceprimarul-…
https://www.ziardebistrita.ro/foto-video-bretea-de-legatur…/

4. Soluții concrete pentru suplimentarea locurilor de parcare – pe lângă transformarea celor 14 puncte termice în parcari supraetajate, am propus și modificarea reglementărilor de PUZ – ca la fiecare locuință nouă, dezvoltatorul să fie obligat să prevadă minim 1 loc de parcare;

5. Extinderea parcului municipal, peste râul Bistrița prin transformarea unei părți din pădurea Codrișor și sistematizarea malurilor râului Bistrița – pe lângă proiectul de extindere a Parcului Muncipal, am propus și reabilitarea malurilor râului Bistrița, crearea unei zone de promenadă pe malurile râului și amenajarea pădurii Codrișor ca pădure parc

Mulțumesc încă odată sincer PNL- ului, la fel ca și în cazul subvenționării taxei de salubrizare, că vine alături de mine, confirmă și susține aceste proiecte”, a scris Cristian Niculae.

SPUNE-TI PAREREA