Chiar dacă suntem aproape de mijlocul lui februarie și iarna „adevărată“ a întârziat mult în acest an, prima ninsoare serioasă a creat mari probleme pe drumurile din Bistrița-Năsăud. În Bistrița, ninsoarea s-a topit rapid, formând, în schimb, un strat de polei. Dar în zonele mai înalte circulația a fost dată peste cap din cauza zăpezii. Probleme au fost în pasul Tihuța, unde ninge vicolit, dar și pe Dealul Târgului, pe ruta Bistrița-Năsăud, unde traficul a fost blocat în această seară o bună bucată de vreme.
În jurul orei 21.00, prefectul județului, Stelian Dolha, s-a deplasat în teren pentru a verifica traficul și starea șoselelor.

„Prefectul Stelian Dolha a mers în teren pe Valea Bârgăului și în Pasul Tihuța pentru a verifica modul în care polițiștii de la Poliția Rutieră monitorizează traficul și felul în care se acționează pe drum, pentru curățarea șoselei și asigurarea unei circulații în condiții cât mai bune, având în vedere ninsorile continue de astăzi. Drumurile sunt curățate, echipajele acționează încontinuu, iar materialele antiderapante din bazele de deszapezire vor fi suplimentate în cursul zilei de mâine“, a transmis purtătorul de cuvânt al Instituției Prefectului.

1 COMENTARIU

SPUNE-TI PAREREA