Liderul PNL BN, Ioan Turc, a fost atacat de către viceprimarul Cristian Niculae care a afrmat că pe platforma program a PNL BN se află proiectele sale.

Viceprimarul Cristian Niculae: „Proiectele mele sunt validate și recunoscute și de PNL. Se regăsesc pe platforma program“

Ioan Turc a fost criticat și de către Adran Solcan, care l-a numit „bugetarul copy-paste“.

„Învățat cu tihna de la stat unde mai dai două clickuri și trece ziua, bugetarul Ioan Turc, prea plictisit ca să identifice și să se implice în viața bistrițenilor, a hotărât că mai bine dă un copy paste la o listă de proiecte care au fost deja inițiate și s-au făcut pași spre realizarea lor, de către viceprimarul Cristian Niculae.

Este de înțeles faptul că în cei 15 ani care au trecut de când acesta a fost viceprimar subordonat fostului primar #PD-L Vasile Moldovan, s-au schimbat multe în oraș și nu mai este la curent cu administrația Bistriței, dar este singurul candidat care nu s-a chinuit nici măcar să vină cu o idee proprie pentru dezvoltarea orașului, mulțumindu-se să preia cuvânt cu cuvânt proiectele lui Cristian Niculae.

Am urmărit cu atenție și preocupare intervențiile sale publice, toate, în timpul programului său de lucru, și am putut remarca nivelul precar de pregătire pe majoritatea subiectelor dezvoltate afișându-se în conferințe fără a transmit în mod real, #nimic.

Până curând nu a demonstrat deloc viziune politică și administrativă și s-a ascuns în permanență în spatele unei retorici de felul: „ceilalți sunt răi”. – asta neînsemnând că el ar fi foarte bun.

Este păcat că în fruntea unui partid care se dorește a fi reformator se găsesc astfel de personaje“, a spus Adrian Solcan.

În replică, Ioan Turc la provocat pe Cristian Niculae la o dezbatere.

„Aud că d-nul Niculae se lamentează ipocrit că i-aș fi copiat proiectele. Pentru a ne clarifica dacă dezinformați sau chiar nu înțelegeți, vă provoc, d-le Niculae, la o dezbatere în direct, la orice televiziune locală preferați! Am să vă descriu diferența dintre o străduță în proximitatea căii ferate și o șosea rapidă de-a lungul acesteia, precum și toate celelalte proiecte care îmi aparțin, punct cu punct. Aștept!“, a transmis Ioan Turc.

2 COMENTARII

  1. Acest individ fără viziune pe nume Cristian Niculae (alias Wannabe) , care se vrea succesorul la primarie a mentorului sau Cretu nu-i decât un oportunist care nu demult si-a arogat ideea gratuității transportului în comun pentru elevi, idee pusă pe tapetul CL de ecologiști încă din luna decembrie 2019, atunci când Niculae a respins propunerea si a sustinut majorarea tarifelor transportului public, pe care acesta l-a „menținut” la valorile existente până la acel moment. Acum acelasi Niculae afirma cu nerusinare ca proiectele sale sunt validate și recunoscute și de PNL, cand in realitate lucrurile stau exact invers. Tocmai el este cel care a preluat ideile lui Ioan Turc.

SPUNE-TI PAREREA