Traficul rutier se desfășoară cu dificultate în Bistrița-Năsăud din cauza condițiilor meteo. Conform informațiilor transmise de IPJ BN, la acest moment, situația rutieră pe raza județului se prezintă astfel:

Pe drumul național 17, Bistrița-Vatra Dornei, se acționează cu mai multe echipaje de deszăpezire, însă din cauza ninsorilor abundente și a viscolului, se circulă cu dificultate, în conditii de iarnă. Filtrele de poliție instituite suplimentar, de la Serviciul Rutier și Secția 2 monitorizează și dirijează în permanență circulația. Totodată, verifică echiparea corespunzătoare a autovehiculelor care urmează să tranziteze zona, în special a celor peste 3,5 tone.

La intersecția drumului național 17D cu drumul comunal 2B, pentru aproximativ 30 de minute, traficul rutier s-a desfășurat pe un singur fir, ca urmare a unui TIR care a derapat. La fața locului, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi au dirijat circulația, iar situația a fost remediată.

 

Pe celelalte drumuri naționale și județene se circulă în condiții de iarnă, se acționează cu materiale antiderapante, iar polițiștii de la Rutieră din tot județul monitorizează circulația și acționează la nevoie.

SPUNE-TI PAREREA