Samuel Barani, un tânăr din Bistrița student la Academia Națională de Muzică „Gheorghe Dima“ din Cluj-Napoca trece prin clipe de nedescris după ce fratele său a murit într-un accident și părinții lui sunt în spital, în stare gravă.

Academia de Muzică a lansat un apel către cei care vor să îl sprijine financiar în aceste momente.

„Suntem alături de colegul nostru Sami Barani în aceste momente dureroase pricinuite de pierderea fratelui său de numai 22 de ani și starea gravă a părinților săi, victime ale unui accident rutier petrecut duminică seara în Cluj-Napoca.

Comunitatea ANMGD și-a propus să sprijine familia îndoliată și într-o manieră practică. Astfel, cei care doriți vă puteți alătura inițiativei profesorilor noștri de a efectua donații către contul RO48INGB0000999904641788 – Samuel Cornel Barani. Ajutorul vostru contează!“, este mesajul postat pe pagina oficială de facebook Academia Națională de Muzică „Gheorghe Dima“.

Samuel Barani s-a remarcat încă din perioada liceului pentru talentul său în muzică, fiind unul dintre elevii Liceului de Muzică „Tudor Jarda“ din Bistrița care au excelat. Acesta a obținut numeroase premii la concursuri de profil.

Reamintim că fratele său, Filip Barani, de doar 22 de ani, a murit în mod fulgerător într-un accident în Cluj-Napoca. Filip Barani se afla în mașina părinților, circulând regulamentar pe strada Horea din Cluj-Napoca, când au fost izbiți din plin de o mașină care a intrat pe contrasens. Părinții tânărului, care se află la spital, în stare gravă.

Filip Barani a urmat Liceul tehnologic se Servicii din Bistrița și apoi a studiat la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca.

SPUNE-TI PAREREA