17,5 milioane de lei se investesc în realizarea rețelei de canalizare în comuna Nușeni. Lucrările au fost demarate, urmând a se finaliza în aces an.

” Am spus acum câțiva ani că cel mai important lucru este să visăm și apoi prin multă muncă și profesionalism să transformăm visele în realitate. După rețeaua de alimentare cu apă și asfaltarea tuturor drumurilor comunale, iată că reușim să implementăm și acest proiect deosebit de important pentru noi”, spune primarul Ioan Mureșan.

Astfel de șantiere provoacă deseori disconfort cetățenilor, îngreunează traficul, așa că adminiatrația locală face apel la răbdarea și cooperarea oamenilor pentru ca lucrările să se deruleze în cele mai bune condiții.

“Suntem o comunitate mică, dar proiectele noastre sunt mari… După cum bine știți, se muncește în acest an la finalizarea rețelei de canalizare în comuna noastră. Până la sfârșitul anului cei 34 km de rețea, stații de pompare și cămine de racordare pentru fiecare imobil, vor fi gata. Vorbim despre o investiție de 17,5 milioane lei” anunță primarul comunei Nușeni, Ioan Mureșan.

SPUNE-TI PAREREA