Un grav accident de circulație a avut loc în această dimineață în localitatea Galații Bistriței, pe DN 15A.

În urma unei coliziuni între un autocamion și un autobuz, un bărbat a murit și alte opt persoane au fost rănite, cinci dintre ele fiind transportate de urgență la spital. Persoana decedată este șoferul autocamionului care a fost găsit, inițial, încarceat și în stop cardio respirator. Acestuia i s-au aplicat manevrele de resuscutare, dar fără rezultat.

Drumul Național 15 A este blocat, iar circulația rutierp pe ruta Bistrița-Reghin a fost deviată pe ruta DJ 154: Sărata-Monor-Batoș-Reghin, iar pe direcția Teaca-Bistrița pe ruta DJ151: Teaca-Pintic-Posmuș-Șieu-Sărata. La fața locuui se afl mai multe echipaje de poliție. Conform primelor date, șoferul unei autoutilitare care circula pe direcția Bistrița-Reghin, la intrarea în localitatea Galații Bistriței ar fi pătruns pe contrasens pentru a evita insula de reducere a vitezei și a intrat în coliziune frontală cu un autobuz care circula regulamentar, din sens opus.

UPDATE1: Circulația în zonă a fost reluată în condiții normale.

UPDATE2: În urma accidentului din localitatea Galații Bistriței, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Bistrița au fost aduse, în această dimineață, cinci persoane, dintre care: o femeie în vârstă de 51 ani și patru bărbați, doi în vârstă de 49 de ani, unul în vârstă de 54 ani și unul în vârstă de 61 ani.
Pacienții prezintă politraumatisme și policontuzii, dar sunt conștienți, cooperanți, în stare stabilă în acest moment. În funcție de rezultatul investigațiilor clinice și paraclinice, medicii vor stabili conduita terapeutică pentru fiecare dintre aceștia.

SPUNE-TI PAREREA