PNL Bistrița-Năsăud se află în plin proces de stabilire a candidaților la primăriile din județ. După ce o mare parte din primarii de bază ai dreptei au migrat la PSD, PNL-ul încearcă să își recapete puterea în unitățile administrative.

Astăzi, liberalșii și-au stabilit candidatul la Dumitra, în persoana lui Călin Hurdea.

„Domnul Călin Hurdea este economist și activează profesional în mediul privat bistrițean. El a decis să accepte provocarea filialei Dumitra și implicit a PNL Bistrița-Năsăud, determinat fiind de necesitatea unui om competent în fruntea unei administrații locale eficiente. Din punctul său de vedere este nevoie de profesionalism și transpatență atât în elaborarea unor proiecte administrative fezabile cât și în relația cu oamenii, iar primarul profesionist trebuie să aibă toate aceste calități.
Mult succes, Călin HURDEA!“, a transmis echipa PNL.

La Budacu de Jos, candidatul PNL este Daniel Banyai.

„Domnul Banyai este fermier de profesie, un om dedicat comunității din care face parte. Din punctul său de vedere #primarul este ales pentru a fi în slujba cetățeanului nu pentru a fi stăpânul lui.
Din calitatea de consilier local, pe care o deține în prezent, a conștientizat cât de important este să fi alături de oameni și cât de important este să te implici în dezvoltarea locului în care îți duci viața de zi cu zi.
Mult succes, domnule Daniel Banyai!“, a precizat PNL-ul.

La Ciceu Giurgești a intrat în cursa pentru primăriei medicul veterinar Romulus Markiș.

Tot un medic veterinar candidează și la Milaș: Emil Bacain.

De asemenea, la primăria Cetate, candidatul este Ionuc Aluaș.

 

SPUNE-TI PAREREA