Preşedintele Klaus Iohannis îl propune din nou pe liderul PNL, Ludovic Orban, pentru funcţia de prim-ministru. „După ce m-am consultat cu toate partidele şi formaţiunile parlamentare, îl desemnez pe domnul Ludovic Orban cu formarea unui nou Guvern”, a anunţat preşedintele Iohannis, la Palatul Cotroceni, la ora 18.00.

1 COMENTARIU

  1. Pai … ” IO-L VOI PROPUNE TOT PE EL SI DE 100 DE ORI DACA TREBUIE … SI DE CRAPATI VOI TOTI CEI DIN OPOZITIE SI BA … PTR CA IO VREAU GUVERNUL MEU … SI GATA ” !
    Hallooo… DOMNUUUU … presedinte al celor din actuala ” POZITIE ” … promiteti ca va dati SINGURI cu o caramdida IN ” *oaie ” daca la alegerile anticipate … vor iesi tot … PSD-istii ?!
    Stati linistiti ca n-o sa ne facem noi chiar de ” *cat ” … si nu va vom leasa sa faceti asa ceva… ca sunteti presedintele nostru totusi … dar nu va promitem ca nu veti fi suspendat ori destituit , deoarece NU SUNTETI PRESEDINTELE TUTUROR ROMANILOR ! Nu zice nimeni ca NU VRETI CU ADEVARAT BINELE SOCIETATII … dar … DVS VRETI DOAR BINELE UNEI MINORITATI DE 20% CEL MULT !

SPUNE-TI PAREREA