Orașul Beclean este în continuă dezvoltare prin grija administrației locale. Și în acest an sunt în derulare o serie de proiecte care vor avea impact direct în viața cetățenilor. Odată cu implementarea proiectelor europene, nu numai că se vor oferi servicii de calitate oamenilor, apar și noi locuri de muncă, o parte din acestea chiar pe segmentul de transport public, șantierul a fost deschis astăzi.

„În total, pe toate proiectele cu fonduri europene aflate acum în derulare în orașul nostru vor fi create 100 de locuri de muncă noi: 40, din care 20 șoferi, se vor încadra în cadrul PMUD – Transport Public, 20 la Centrul Recreativ Legacy, 30 la Centrul Social de Zi, 6 la Centrul Cultural “Liviu Rebreanu” și 4 la Centrul Social GAL”, anunță primarul orașului Beclean.

Lucrările pentru modernizarea transportului în comun se află în desfășurare, chiar dacă vremea nu este tocmai propice. Șantierul pentru construcția depoului au demarat astăzi.

“Aici este locul unde vor munci după finalizarea lucrărilor 40 de cetățeni din zona noastră, angajați în cadrul proiectelor de mobilitate urbană (PMUD). Azi a început construcția Depoului care va găzdui 8 autobuze electrice, o stație de încărcare, 8 garaje, o spălătorie ultramodernă pentru autobuze, birouri pentru personal și atelier mecanic”, spune primarul Becleanului, Nicolae Moldovan.

SPUNE-TI PAREREA